Zinktag på nybyggeri og ældre huse

40 års erfaring med at lægge zink på tage

Leder du efter en specialist til at lægge et zinktag? Så løser vi gerne tagentreprisen for dig. Hos Meyers Tag og Facade A/S har vi den rette ekspertise til at lægge zinktage og at lave zinkinddækninger i høj kvalitet. Vi udfører fagentrepriser i blandt andet Sorø, København, Slagelse og mange andre steder.

Vi har mere end 40 års erfaring med blikkenslagerarbejde, hvor vi fortrinsvis arbejder med bæredygtige naturmaterialer såsom zink, skifer og kobber. Vi lægger vægt på de traditionelle dyder inden for faget, men har også øje for moderne krav til byggematerialer.

Zinkplader giver et eksklusivt og unikt udtryk

Vi lægger zinktage på nybyggeri, ældre huse og fredede ejendomme, og det sker altid i et tæt samarbejde med kunden. Vores grundlæggende værdier om at være punktlige og at have en tæt dialog med kunden sikrer gennemsigtighed og dermed et godt samarbejde.

Zink er korrosionsbestandigt, har en lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse. Derfor er det velegnet som tagmateriale. Det er endvidere velegnet som inddækning på et tag. Det kan for eksempel være et vindue eller en kvist. Det er også velegnet til skotrender.

Zink er et grundstof, og derfor er et zinktag et miljøvenligt tag. Dertil kommer, at det giver huset et eksklusivt og ganske unikt udtryk, når zinken gennemgår den naturlige patineringsproces. Det er samtidig med til at give zinktaget et beskyttende og selvhelende lag.

Hvad koster et zinktag?

Vores priser for at lægge et zinktag afhænger naturligvis af tagets kompleksitet, størrelse og tilstand. Dertil kommer behovet for inddækning af vinduer og eventuelle øvrige opgaver. Der kan også være et ønske om at få forpatinerede eller lakerede zinkplader på taget.

Kontakt os for at få en samtale med blikkenslagermester om tagentreprisen. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for det ønskede zinktag.

Har I brug for hjælp af en professionel tagmand?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Meyers Tag & facade A/S på Facebook

Følg os på Facebook, hvor vi løbende opdatere med spændende projekter og information.

Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

Følg med i vores hverdag

Chat med os om din opgave

Se jobopslag

Se tidligere udførte projekter

Læse anmeldelser fra vores kunder

Find nyttig viden om os

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Meyers Tag og Facade A/S

Metalvej 11 A, 4180 Sorø

Klik her for rutevejledning

CVR: 39680629

Kontaktoplysninger

Telefon: 53 69 00 81

E-mail: kontakt@meyerstagogfacade.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.