Profil​

” – gamle dyder i nye klæder…”

Med mere end 40 års erfaring inden for blikkenslagerfaget har Meyers Tag & Facade A/S, som ny virksomhed, den ekspertise der i dansk byggeri kræves for at levere den rigtige kvalitet. 

Med værdier som gennemsigtighed, punktlighed og fokus på god kommunikation i det daglige arbejder vi hele tiden på at blive bedre, tilpasse virksomheden til det samfund, vi bevæger os i, og levere den rigtige service til vores kunder.

Kvaliteten er hos os i højsædet, også selv om vi træder ved siden af. Kvalitet er ikke bare den måde, hvorpå arbejdet bliver udført og leveret på, men i høj grad også den måde, vi håndterer vore egen udfordringer og opgaver i hverdagen. Hos Meyers Tag og Facade A/S gør vi en stor indsats for, at vore kunder føler sig trygge i vores samarbejde og afleverer en god kvalitet når arbejdet er udført.

  • Vores virksomhed er en ren blikkenslagervirksomhed, der i dag udfører blikkenslagerarbejde i fagentreprise op til ca. 2 millioner.
  • Vi består i dag af 6 mand og søger stadig folk.
  • Vi udfører alt blikkenslagerarbejde i kobber, zink og aluminium på tag og facader.
  • På vores værksted i Sorø præfabrikerer vi taghætter, faldstammehætter, vandkasser m.m., som udføres af vore kompetente medarbejdere.
  • Naturskifer på facader og tag udføres med et tæt samarbejde med CUPA Danmark A/S, som i dag giver vores kunder den bedste garanti.
  • Med mere end 40 års erfaring inden for blikkenslagerfaget har vi fokus på at levere den gode kvalitet.
  • Med grundlæggende værdier, som tæt kommunikation og punktlighed, skaber vi et godt grundlag for et godt samarbejde med tydelig kommunikation og gennemsigtighed.

Til dagligt styres virksomhedens projekter af Blikkenslager Mester og direktør Jens Meyer: 53 69 00 81 eller jens@meyerstagogfacade.dk.

Som tilbudsansvarlig og administrator sidder Thomas Brandt: 31 76 49 43 eller thomas@meyerstagogfacade.dk.

Virksomheden oplysninger:

Meyers Tag & Facade A/S

Metalvej 11 A

4180 Sorø

Har I brug for hjælp af en professionel tagmand?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os​ på Fac​ebook​​

Er du interesseret i at følge med i hverdagen hos Meyers Tag og Facade A/S, så er du mere end velkommen til at følge os på Facebook, hvor vi dagligt poster billeder af vores arbejde.

Du kan også velkommen til at kontakte os.

​Firmainfo

Meyers Tag og Facade A/S

CVR: 39680629

Metalvej 11 A, 4180 Sorø​