Kobbertag til eksklusive huse og historiske ejendomme

Vi har speciale i bæredygtige tage af kobber

Er du på udkig efter en blikkenslager, som tilbyder lægning af kobbertag? Så kan du med fordel kontakte os. Hos Meyers Tag og Facade A/S har vi specialiseret os i at lægge kobbertage. Vi udfører fagentrepriser i blandt andet Sorø, Slagelse og København samt mange andre steder.

Vi har arbejdet med tag- og blikkenslagerarbejde i mere end 40 år, og vi har stor ekspertise med bæredygtige naturmaterialer som kobber, skifer og zink. Vi lægger vægt på de traditionelle dyder inden for blikkenslagerfaget, men har samtidig blik for moderne krav til tagmaterialer.

Kobber har en lang levetid og giver et unikt udtryk

Kobbertage er især udbredt på historiske ejendomme som for eksempel slotte, kirker og ældre offentlige bygninger, men kobber bliver også anvendt på private boliger. Det er en eksklusiv tagløsning, der giver et ganske karakteristisk og unikt udtryk.

Fordelen ved at få et nyt tag af kobber er, udover det særlige udtryk, at det et klassisk tag, som har en meget længere levetid end andre tagmaterialer. Dertil kommer, at kobbertaget er yderst nemt at vedligeholde. Det nye tag vil have en lys brun-rødlige farve, men det begynder snart at irre. Efter omkring 15-30 år får det den karakteristiske irgrønne farve, som du kender fra slotte og kirker.

Vi lægger gerne et nyt kobbertag på enhver type ejendom. Vi tilbyder også reparation af tage. Derudover tilbyder vi montage af kobber på facader, inddækning med kobber og andet kobberarbejde. Vi udfører altid vores tagentrepriser i et sæt samarbejde med kunden – det er din sikkerhed for gennemsigtighed i forløbet.

Hvad koster et kobbertag?

Vores priser for at lægge et tag af kobber afhænger blandt andet af tagets tilstand og kompleksitet. Dertil kommer tagets størrelse. Der kan også være andre omstændigheder som for eksempel behov for stillads og lift. Generelt er den samlede pris for tage af kobber højere end traditionelle tagtyper.

Du er velkommen til at få mere at vide, og blikkenslagermester kommer gerne ud for at besigtige ejendommen. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på at lægge et ny kobbertag.

Har I brug for hjælp af en professionel tagmand?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Meyers Tag & facade A/S på Facebook

Følg os på Facebook, hvor vi løbende opdatere med spændende projekter og information.

Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

Følg med i vores hverdag

Chat med os om din opgave

Se jobopslag

Se tidligere udførte projekter

Læse anmeldelser fra vores kunder

Find nyttig viden om os

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Meyers Tag og Facade A/S

Metalvej 11 A, 4180 Sorø

Klik her for rutevejledning

CVR: 39680629

Kontaktoplysninger

Telefon: 53 69 00 81

E-mail: kontakt@meyerstagogfacade.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.