Tagentreprise for erhvervskunder

”- alle sætter pris på tag over hovedet”

I fagentrepriser løser Mayers Tag & Facade A/S i Sorø dagligt opgaver på tagentreprise af enhver art. På tegltage, skifertage, zink- og kobbertage sikrer vi, at tagentreprisen bliver udført i samarbejde med vore sideløbende håndværksfag, så taget kan modstå det hårde klima i norden.

Naturskifer på tag og facader udføres med et tæt samarbejde med bl.a CUPA Danmark A/S, som i dag giver vores kunder i Sorø, Ringsted og Slagelse, samt resten af Sjælland og Fyn den bedste garanti.

Tagentreprise i høj kvalitet

Mayers Tag & Facade A/S er et blikkenslagerfirma med over 40 års erfaring inden for branchen. Vi arbejder med store fagentrepriser for erhvervskunder i Sorø, Ringsted og Slagelse, samt resten af Sjælland og Fyn, og vi har fokus på at levere den gode kvalitet.

Med grundlæggende værdier som tæt kommunikation og punktlighed skaber vi et godt grundlag for et godt samarbejde med tydelig kommunikation og gennemsigtighed.

Kontakt os for yderligere information om tagentreprise

Til dagligt styres vore projekter af blikkenslager-mester og direktør Jens Meyer: 53 69 00 81 eller jens@meyerstagogfacade.dk

Thomas Brandt er tilbudsansvarlig og administrator: 31 76 49 43 eller thomas@meyerstagogfacade.dk.

Kontakt os for yderligere information eller et prisoverslag på din tagentreprise.​

Følg os​ på Fac​ebook​​

Er du interesseret i at følge med i hverdagen hos Meyers Tag og Facade A/S, så er du mere end velkommen til at følge os på Facebook, hvor vi dagligt poster billeder af vores arbejde.

Du kan også velkommen til at kontakte os.

​Firmainfo

Meyers Tag og Facade A/S

CVR: 39680629

Metalvej 11 A, 4180 Sorø​