Facaderenovering og andet facadearbejde for erhverv

Langt tilbage i tiden er zink, kobber og aluminium samt naturskiffer brugt til at dække facader på både traditionelt og nytænkende byggerier. Til stadighed bruges materialerne flittigt, da facadearbejde er den sidste bastion af den ydre klimaskærm, som sikre, at vi får en god og sund bygning.

Facadeinddækning og facaderenovering giver også, i både nybyg og renovering af gammel bygningsmasse, bygninger deres helt eget udtryk i bybilledet. Vi udfører vores facadearbejde og facaderenovering i Sorø, Ringsted og Slagelse, samt resten af Sjælland og Fyn.

Facadearbejde i zink, kobber, aluminium og naturskifer

Hos Meyers Tag og Facade A/S i Sorø giver vi vores bidrag til dansk byggeri ved at levere facadearbejde og udføre facaderenovering i zink, kobber, aluminium med traditionelle false metoder samt naturskifer-løsninger med garantier fra de bedste leverandører på markedet. 

Vi har erhvervskunder i Sorø, Ringsted og Slagelse, samt resten af Fyn og Sjælland. Dit facadearbejde er i sikre hænder hos Meyers Tag & Facade A/S.

Kontakt os for yderligere information om facaderenovering

Til dagligt styres alle vore projekter af blikkenslager-mester og direktør Jens Meyer, som kan kontaktes på telefon 53 69 00 81 eller e-mail jens@meyerstagogfacade.dk.

Thomas Brandt er vore tilbudsansvarlige og administrator og kan kontaktes på telefon 31 76 49 43 eller e-mail thomas@meyerstagogfacade.dk.

Kontakt os for yderligere information eller et prisoverslag på din facaderenovering eller facadeinddækning.

Følg os​ på Fac​ebook​​

Er du interesseret i at følge med i hverdagen hos Meyers Tag og Facade A/S, så er du mere end velkommen til at følge os på Facebook, hvor vi dagligt poster billeder af vores arbejde.

Du kan også velkommen til at kontakte os.

​Firmainfo

Meyers Tag og Facade A/S

CVR: 39680629

Metalvej 11 A, 4180 Sorø​