Skifertag – minimal vedligeholdelse og lang holdbarhed

Vi har speciale i bæredygtige naturmaterialer

Leder du efter en tagdækker, som tilbyder lægning af skifertag? Så lad os varetage tagentreprisen for dig. Hos Meyers Tag og Facade A/S har vi stor ekspertise med skifer, og vi lægger skifertage i høj kvalitet. Vi udfører fagentrepriser i blandt andet Sorø, Slagelse, København og adskillige andre steder.

Vi har mere end 40 års erfaring med tag- og blikkenslagerarbejde, og vores speciale er bæredygtige naturmaterialer som skifer, zink og kobber. Vi lægger vægt på det traditionelle håndværk, men har også øje for moderne krav til tagmaterialer.

Vælg mellem forskellige overflader og nuancer

Vi udfører tagarbejde på nybyggeri, ældre huse og fredede ejendomme. Det sker altid i et tæt samarbejde med vores kunder. Vores grundlæggende værdier om punktlighed og dialog er din sikkerhed for gennemsigtighed undervejs i tagentreprisen.

Et skifertag er en eksklusiv tagløsning, som kan holde i over 100 år og kræver minimal vedligeholdelse. Dertil kommer, at det er smukt at se på. Du kan vælge imellem forskellige overflader og farvenuancer. De meste udbredte nuancer er sort og blågrå, men du kan også vælge rød eller grøn.

Tagentrepriser med naturskifer udføres i samarbejde med blandt andet CUPA Danmark A/S, og det er din garanti for det bedste resultat. Samtidig kan du glæde dig over at have valgt et klimavenligt tag. 

Hvad koster et skifertag?

Vores priser for et nyt skifertag afhænger af mange forhold som for eksempel tagets kompleksitet og tilstand. Dertil kommer naturligvis størrelsen på taget. Der kan også være andre omstændigheder, som får betydning for den samlede pris.

Kontakt os gerne, uanset om der er tale om en reparation eller et nyt tag. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på at lægge skifertaget eller at udføre reparationen. Du kan også høre mere om montage af skifer på facader.

Har I brug for hjælp af en professionel tagmand?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Meyers Tag & facade A/S på Facebook

Følg os på Facebook, hvor vi løbende opdatere med spændende projekter og information.

Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

Følg med i vores hverdag

Chat med os om din opgave

Se jobopslag

Se tidligere udførte projekter

Læse anmeldelser fra vores kunder

Find nyttig viden om os

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Meyers Tag og Facade A/S

Metalvej 11 A, 4180 Sorø

Klik her for rutevejledning

CVR: 39680629

Kontaktoplysninger

Telefon: 53 69 00 81

E-mail: kontakt@meyerstagogfacade.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.